Seitsemän mennyt, kahdeksas alkanut, eli kolmisen viikkoa enää jäljellä. Seitsemän viikon saldo oli -15,4. Tänään mittailin itseäni ja senteissä näkyy, aiettä!

Edellinen mittaus 22.5. jonka jälkeen seuraavanlaisia senttimääriä (suluissa kokonais hävikki alkuperäisiin mittoihin nähden):

Vyötärö -7 (-11)

Lantio -6 (-11)

Rinnanympärys alta -6 (-11)

Rinnanympärys päältä -0 (-9)

 

Ihme kyllä tissit ei siis ole mitenkään hirveästi pienentyneet vaan sentit ovat lähteneet rinnanympäryksestä pääosin selkäpuolelta! Huomaa liivinkupeista siis. Toki kupit alkaa lörpöttää kun ympäryskin hupenee. :> 

Kalliiksi käy kun kengätkin alkaa olla isoja. Tarttee uusia koko karderobi!!! Huhhuh. Sponsoreita?? :D Voin toki myös ottaa vastaan käytettyjä vaatteita jos jollain on ylimääräisenä kaapinperällä kivoja hameita ja paitoja ja miksei housujakin. Sekä toki kenkiä.

Uskomatonta miten todellakin kengänkokokin pienenee. Jalankoko ollut 40/41 ja nyt alkanut 40 kokoiset kengät jotka oli hiukan pienen oloiset aiemmin, ni lonksumaan jalassa. Pitäis varmaan käydä kaupungilla sovittelemassa vaatteita ja kenkiä että tietäis missä koossa ollaan menossa... 

Mutta näin!